Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία Σ.Μπαγουρδής και Σια Ε.Ε., δραστηριοποιείται για 30 συνεχή χρόνια στο χώρο της μελέτης, εμπορίας και εγκατάστασης κεντρικών θερμάνσεων, κλιματισμού, ύδρευσης και αποχετεύσεις κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων. Η εταιρία μας απασχολεί μόνιμο εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και συγκεκριμένα, μηχανολόγους μηχανικούς, τεχνίτες υδραυλικών εγκαταστάσεων και κεντρικών θερμάνσεων, τεχνίτες ψυκτικών εγκαταστάσεων και τμήμα service. Τα τελευταία 15 χρόνια η εταιρία μας, σας υποστηρίζει δυναμικά και στα συστήματα θέρμανσης και δροσισμού δαπέδου από τη φάση του σχεδιασμού και της μελέτης μέχρι και την υλοποίηση του έργου σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ

Σε συνεργασία με τους μηχανολόγους μηχανικούς της εταιρίας μας, επιλέγετε την εγκατάσταση θέρμανσης ή κλιματισμού που καλύπτει τις προσωπικές σας ιδιαίτερες ανάγκες σε συνδυασμό με την οικονομικότερη λειτουργία. Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν τόσο τις τεχνικές προδιαγραφές, όσο και τους κανόνες αισθητικής, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία, η οικονομική εγκατάσταση, η εξοικονόμηση χώρου, αλλά και η καλαισθησία.Η πολυετής πείρα μας στις εγκαταστάσεις θέρμανσης-κλιματισμού, σε συνδυασμό με την τεχνολογική εξέλιξη των συστημάτων των πλέον αξιόπιστων κατασκευαστών που συνεργαζόμαστε, συγκροτούν την πολύτιμη τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η εταιρία μας προσφέρει εγγυημένες και ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης – ψύξης. Ο κύριος στόχος της εταιρίας μας είναι να επιλέξετε οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα θέρμανσης – ψύξης και γενικότερα την ιδανικότερη λύση για εσάς και τις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε το σύνολο των εργασιών σύμφωνα με τους κανόνες της τεχνικής, της αισθητικής και της επιστήμης, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας και παίρνοντας υπόψη το διαθέσιμο κεφάλαιο που μπορείτε να δαπανήσετε. Πιο αναλυτικά:

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη των κτιριακών αναγκών σε θέρμανση – ψύξη.
Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό κάθε συστήματος θέρμανσης – ψύξης.
Ολοκληρώνουμε την κατασκευή κάθε συστήματος θέρμανσης – ψύξης.
Επιτυγχάνουμε αποδοτικά και οικονομικά συστήματα θέρμανσης – ψύξης δίνοντας ποιότητα στη καθημερινότητα σας μειώνοντας τα κόστη λειτουργίας και βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης μέσα στο κτίριο – οικία σας.

TOP