ΕΓΓΥΗΣΗ EMPUR

Εμπιστευτείτε την καλύτερη εταιρεία στο χώρο!

Bagourdis αποκλειστικός αντιπρόσωπος της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας θέρμανσης δαπέδου EMPUR

Εαν είστε επιχείρηση γνωρίστε την κορυφαία εταιρεία θέρμανσης στο χώρο και εμπιστευτείτε την για την δουλειά σας!

Η κορυφαία γερμανική εταιρεία θέρμανσης δαπέδου EMPUR® PRODUKTIONS Gmbh (www.empur.de), εδρεύει στην πόλη Buchholz-Mendt της Γερμανίας και διαθέτει εργοστασιακές εγκαταστάσεις 49.500 m2. Είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που παράγει κατά 95% όλα τα προϊόντα της θέρμανσης δαπέδου προσφέροντας ένα πλήρες, ολοκληρωμένο εύρος καινοτόμων λύσεων καθώς και ένα πλήρως ελεγχόμενο σύστημα, που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και τη μακροζωία της εγκατάστασης σας, τα οποία είναι συνώνυμα με την οικονομική λειτουργία, καθιστώντας την EMPUR® την ασφαλή επιλογή σήμερα και στο μέλλον.Η δυνατότητα επιλογής από πλήθος μονώσεων, σωληνώσεων, διανομέων, αυτοματισμών διαφορετικών ποιοτήτων και μεγεθών εξασφαλίζει την ικανοποίηση κάθε απαίτησης και λύση για κάθε διαφορετική και ιδιαίτερη κατασκευαστική εφαρμογή.

PUR-THERM® Η θερμότητα είναι ζωή

Η εταιρεία EMPUR® κατασκευάζει το σύστημα PUR-THERM® Tackersystem εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ελεγχόμενη ποιότητα “Made in Germany”. Το γερμανικό πιστοποιημένο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης EMPUR® PUR-THERM® Tackersystem προσφέρει τη μέγιστη απόδοση θερμότητας και άνεση σε μία κατοικία. Αποτελείται από υλικά γερμανικής προέλευσης και τεχνολογίας, τα οποία καλύπτονται από πιστοποιητικά γερμανικών ινστιτούτων ελέγχου ποιότητας. Το σύστημα EMPUR® PUR-THERM® Tackersystem είναι το πλέον εφαρμόσιμο και αποδοτικό σύστημα θέρμανσης δαπέδου από οποιοδήποτε άλλο σύστημα. Αποτελείται από μονωτικές πλάκες, σωλήνες ακτινοδικτυομένου πολυαιθυλενίου με θωράκιση και φράγμα οξυγόνου PE-Xa & PE-RT, ανοξείδωτους και ορειχάλκινους συλλέκτες, άγκιστρα tacker. Το σύστημα EMPUR® PUR-THERM® Tackersystem έχει προκαθορισμένο σχέδιο πλέγματος με απεριόριστη δυνατότητα πλεξίματος σωλήνα. Είναι κατάλληλο για νέα και παλαιά κτίρια, για κατοικίες, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια. Η υπερμοντέρνα τεχνολογία παραγωγής σε συνδυασμό με την εμπειρία στη διαχείριση ποιότητας οδηγούν στην επιτυχία των προϊόντων EMPUR® PUR-THERM® Tackersystem.

ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ

Ανακαλύψτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη χρήση και τα πλεονεκτήματα των μονωτικών πλακών. Μάθετε περισσότερα στο site μας!

ΣΩΛΗΝΑ KLIMAPEX®

Ανακαλύψτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη χρήση και τα πλεονεκτήματα του σωλήνα KLIMAPEX®. Μάθετε περισσότερα στο site μας!

ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Ανακαλύψτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη χρήση και τα πλεονεκτήματα του σταθμού διανομής EMPUR. Μάθετε περισσότερα στο site μας!

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ανακαλύψτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη χρήση και τα πλεονεκτήματα της επιτοίχιας θέρμανσης. Μάθετε περισσότερα στο site μας!

ΛΟΙΠΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ανακαλύψτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και τα πλεονεκτήματα για τα υπόλοιπα αξεσουάρ μας. Μάθετε περισσότερα στο site μας!
TOP